Calendario 2014


17 y 18 de mayo
I Rally de primavera
Palma Sóller
.


Fotos


I Rally de Primavera para veleros

VIII Regata firó de Sóller

Regata ATT Festes de Sant Pere 2010
 
 

 


Escola d’Estiu de Vela 2017
La Federació Balear de Vela, organitza uns cursos de vela per a nins al Port de Sólller al llarg desl mesos de juliol i agost. Per a més informació adeçau-vos a la web de la Federació.

http://federacionbalearvela.org/

cartellI Rally de Primavera

Homenaje al Almirante D.Marcial Sanchez Barcaiztegui

El I Rally de Primavera para veleros, será organizado por el Real Club Náutico de Palma, el Club Nautico de Soller y la Estación Naval de Soller, con la colaboración de Ayuntamiento de Soller, Ayuntamiento de Fornalutx, Ferrocarril de Soller, Pizzería Domenico y se celebrará en aguas de Mallorca entre los días 10 y 18 de Mayo de 2014.

Dicho evento se celebrará en un ambiente familiar y de amistad, al objeto de propiciar unas jornadas de navegación durante el día y de esparcimiento a la llegada a puerto, fomentando la camaradería entre todos sus participantes y la posibilidad de poder navegar en conserva disfrutando de las condiciones que nos ofrece nuestro entorno natural.

Normativa
Cartell Regata 2012II REGATA SANT BARTOMEU

 Set embarcacions varen ser les inscrites a la II regata Sant Bartomeu. De les set, quatre varen fer la sortida molt correctament amb molt poc vent. Antaviana va ser el primer en realitzar la  sortida després La Escandalosa per fora de terra, Fehurihi  va anar per fora i terra, i Cassiopea per terra. Al cap de 14 minuts va realitzar la sortida Marrotte.
Amb 4 nussos de vent es va arribar a la primera boia La Escandalosa amb un temps de 1h.43 minuts, Cassiopea 2h.02minuts i en tercer lloc Fehurihi en un temps de 2h.14minuts...després es aturar el vent i Fehurihi no anava endavant increible però cert. La Escandalosa ja era a la segona boia i Cassiopea anava avançant a poc a poc. Marrotte es va retirar abans de la primera boia  juntament amb Antaviana quasi a la sortida. Per manca de vent.
 Fehurihi es  va retirar just passant la primera boia i per manca de vent. Els únics que continuaven en regata eran La Escandalosa i Cassiopea.
Quan La Escandalosa era a l´arribada  amb un temps de 2h.50minuts, Cassiopea passava la segona boia i feia la línea d´arribada amb un temps de 3h.17minuts.

PRIMER: LA ESCANDALOSA
SEGON: CASSIOPEA
 
A la darrera Regata pel mes de novembre encara sense dates es decidirà   
quin és el guanyador del Circuit Serra de Tramuntana 2011.
IX REGATA CAD MARCIAL SANCHEZ BARCAESTEGUI FESTES DE SANT PERE 2011

Diumenge passat, 17 de juliol, es va celebrar en aigües de la Serra de Tramuntana, la segona de  les quatre que consta el Circuit Anual SdT 2011.
La primera, la del Firó, no es va fer degut a la manca de vent, però si es va començar aquesta del diumenge passat amb 14 embarcacions apuntades al IX Homenatge CAD Marcial Sanchez Barceztegui. De les 14 embarcacions inscrites 11 velers::Flaire Marie, Bolero, Ferreret, Menco, Gran Camajan V, Fehurihi, Escandalosa, Antaviana, Kristal, Eeoh, Cassiopea es varen trobar a la sortida  davant el Cap Gros del Port de Sóller.
De les 11 embarcacions 10 varen realitzar la sortida molt correctament excepte una que va sortir abans de la pitada llarga que dona sa sortida , aquesta embarcació va haver de virar i tornar a sortir.
Amb un vent variable i camviant durant la regata tres vegades les onze embarcacions varen posar  proa a la primera boia molt ben situada per en Xisco de l´embarcació Teruga a tres milles. Per la primera boia varen passar per aquest ordre les següents embarcacions: primer Fehurihi, en segon lloc Menco , en tercera posició Ferreret seguit per Cassiopea i les altre embarcacions que totes es varen quedar frenades per manca de vent.
Passats uns minuts totes les embarcacions es varen posar en marxa cap a la segona boia  a tres milles entre Punta de Cala Rotja i el Torrent de Na Mora. Cada veler va anar a cercar el vent a on bufava de major intensitat. Durant el recorregut de la primera a la segona boia  hi va haver alguns abandonaments per diverses causes.
A la segona boia es va situar en primer lloc Cassiopea seguit de Gran Camajan  V, Bolero,
Flaire Marie, Menco, Fehurihi,Escandalosa i Antaviana.  
Just passat aquesta boia el Gran Camajan V i Menco varen decidir abandona també la regata. Quedant només sis embarcacions a passar per  la tercera boia i arribada en   el mateix lloc de la sortida. A les tres hores de regata es varen presentar les tres primeres embarcacions a l´arribada amb el següent temps:
Primer lloc: Cassiopea 3h.01min.23segons
Segon  lloc: Fehurihi 3h.05min.26segons
Tercer lloc:Escandalosa 3h.16min.23segons
En quart,cinquè i sisè lloc entraren per la bocana del Port de Sóller:Flaire Marie,Bolero  i Antaviana. Des de l´organització es demana disculpes a les tres esmentades per no haver-los esperar a l´arribada.
Després es va celebrar l´entrega de Trofeus a la Base Naval de Sóller amb la totalitat dels participants que arribaren. Des  de els CNSÓLLER volem donar les gràcies molt cordialment al Il.lm. Sr. Comandant-Cap Francisco Arenas per la seva gran amabilitat en la continuació del món de la Vela al Port de Sóller També agrair al President del CNSÓLLER i especialment al Patró Xisco d´en Teruga que sense ell no s´hagués pogut realitzar l´esmentada IX Regata Homenatge CAD Marcial Sanchez Barcaeztegui.


La Classificació del Circuit SdT 2011 queda de la següent manera:
Cassiopea-Fehurihi-Escandalosa-Flaire Marie-Bolero i Antaviana

Reglament  del Circuit SdT 2011

Primer lloc=22 punts
Segon lloc= 18 punts
Tercer lloc=  16 punts
Quart lloc= 14 punts
Cinquè lloc = 12 punts
Sisè lloc= 10 punts
Setè lloc= 8 punts
Vuitè lloc 6 punts
Novè lloc= 4 punts
Desè lloc= 2 punts
Següents llocs= 1 punt
.
Primera Regata de Sant Bartomeu

Diumenge 22 d´ agost es va realitzar la darrera de les tres regates anuals organitzades pel Club Nautic Soller, la de Sant Bartomeu, aquesta regata tenia l´actractiu de qui seria el primer campio anual del Circuit SdT Serra de Tramuntana.
A manca de la participacio de la Escandalosa per motius professionals i per lesio, el titol es decidia entre les embarcacions Potitos i Fehurihi.
Poc vent pero la desena d´embarcacions varen posar rumb cap a la Cala de Deia  a on hi havia colocada una boia davant els Coduls Blancs, el vent de 8 a 10 nusos, fluixet pero constant, la sortida va ser molt emocinant, donada pel Comite de Regates amb l´embarcacio Maria Jose i el patro Jaume Alcover, els velers partiren la majoria cap a terra i alguns cap a fora a cercar el poc vent que hi havia, l´embarcacio Yabadada de Ciutat va sorti la primera i la resta darrera. Al cap d´una hora el Comite decidi consultar amb la resta d´embarcacions si es suspenia la regata per manca de vent o es continuava, la majoria de velers varen decidir arriba a la boia i donada per acabada la Primera Regata de Sant Bartomeu. Aixi es va fer els resultats foren aquets: Primer Yabadada del RCNP amb un temps compensat de 1h.34min. Segon Potitos 1h.52min.en tercer lloc Fehurihi 1h.54min. Quart lloc Ferreret 2h.4min. despres Flaire Marie 2h.58min, en sise lloc Marotte 2h.10min,sete lloc Millo 2h.15min i els darrers Cassiopea 2h. 21min.
En arribar a Port les embarcacions es varen reunir a davant el Club Nautic de Soller i es va fer entrega del trofeu del Primer Circuit SdT.
Hi va haver un empat Potitos 22 punts i Fehurihi 22 punts, molt esportivament i degut a la resta de classificacions del Circuit l´embarcacio Fehurihi va otorgar el primer lloc a POTITOS, que ha estat el primer guanyador del Circuit SdT.
L´organitzacio vol agrair a IBPorts, Marina de Tramuntana i tambe a l´embarcacio Maria Jose i al seu patro per la seva total dedicacio. Especial mencio a Jose L.Ferrer Binissalem per la seva total col.laboracio.
Moltes gracies a tots i fins la segona edicio del Circuit SdT, esperant que quolque Institucio col.labori en quolca cosa, pero no hi ha diners, sols n´´ hi ha per segons quins esportites de pilota redona.


Guanyadors


POTITOS primer guanyador de la Regata ATT Festes de Sant Pere 2010

Diumenge dia 4 de juliol amb l´organitzacio del ClubnauticSoller.es i amb la col.laboracio de Marina de Tramuntana i PortsIB es va fer la I Regata ATT que consistia en anar a Cala Tuent i Tornar pero degut a la manca de vent sols es va anar fins a Cala Tuent.
Hi va haver dotze embarcacions inscrites que finalment sols varen iniciar la regata set embarcacions. La sortida va ser del Cap Gros fins una zodia cedida per Marina Tramuntana.
Molt correctament es va donar la sortida a les 12h pero degut a la manca de vent uns 8-9 nussos les embarcacions no hi eren cosa que va fer que la sortida es retrasas uns minuts. Despres degut aquest contratemps es va donar una segona sortida una mica dubtosa per part de les set embarcacions, la sortida va ser donada i de les set embarcacions, quatre sortiren a fora de terra fent bordus i tres partiren fora la costa, per terra. El vent anava fent de les seves 8—9-10 nussos i les embarcacions molt ben duites i tripulades pels participants. El vent era de proa dificultat afegida a la manca de vent per avançar.
Despres d´ unes tres quatre hores de navegacio el primer en arribar a Cala Tuent fou Potitos seguit de Yin hae i depres La Escandalosa, en quart lloc Fehurihi tot aixo en temps real, per arribar mes tard Morote. Les dues embarcacions restants Cassiopea i Totxo varen arribar a motor fins a Cala Tuent perque el vent va acabar en zero nus.
N´´ Aquesta maner el Circuit Serra de Tramuntana SdT queda aixi:
Primer lloc LA Escandalosa 18 punts, segon lloc Fehurihi 14 punts, Tercer lloc Potitos 13 punts, Quart lloc Yin hae 9 punts, Cinque lloc Ferreret 9 punts Sise lloc Mezzo Magic Sete lloc Morote Vuite lloc Gran Camajan 6 punts, Nove lloc Cassiopea Dese lloc Eohh 4 punts i Totxo tres punts.

Volem agrair la Comissio de Festes Sant Pere 2010, Marina de Tramuntana i IBPorts de les IB.
Moltes gracies a tots els participants i fins la propera regata Sant Bartomeu que es decidira quin sera el Vencedor el Primer Circuit SdT.
VIII Regata firó de Sóller homenatge CAD Marcial Sánchez Barcaeztegui

La Escandalosa

Dissabte passat 8 de maig a les 12 del migdia sortien a fer la VIII Regata Firó de Sóller homenatge CAD Marcial Sánchez Barcaeztegui nou embarcacions a vela.
Varen realitzà un triangle massa ràpid d´unes quatre milles naútiques en total i vents favorables
de SW d´uns 9-10 nussos.
Una regata molt ràpida que el públic va poder gaudir tan de Santa Catalina com del Faro del Cap Gros. La classificació final en temps compensat i ratings fou:
Primer lloc, La Escandalosa, Segon lloc: Ferreret, Tercer lloc Mezzo Màgic i els següents foren Fehurihi, Gran Camajan, Cassiopea, Eooh, Potitos i Totxo.
L´entrega de trofeus patrocinats pel CNSÓLLER es realitzà a la Base Naval de Port de Sóller en presencia de les Autoritats Locals.
D´aquest diari volem agraïr al Comandant-Cap Sr. Francisco Arenas per la seva amabilitat i cordialitat envers a aquesta Regata, També donar les gràcies al Sr. Tià Moragues del Mar Blau i Miquel Borrás per la seva total dedicació en la preparació de tot aquest trui.
Anuncià que aquesta regata és la primera de les tres regates anuals de que consta el Circuit SdT (SerradeTramuntana). Enguany la següent es farà per les Festes de Sant Pere del Port de Sóller i el mes d´Agost per Sant Bartomeu amb recorreguts concrets. Tota la informació està penjada a la www.clubnauticsoller.es. Fins la propera Regata . Salut i per molts d´anys i Bons.
 
ITUEmail vela @ clubnauticsoller.es

contador web